Book Spaceframe Complex

Foto: Mikkel Kaldal
Foto: Mikkel Kaldal

Du kan låne Spaceframe Complex til din læsegruppe, dit bestyrelsesmøde eller din workshop. Arrangementer om læring eller bæredygtighed er særligt velkomne, men andre arrangementer er også velkomne. Vi frabeder os dog kommercielle arrangementer.

Skriv lidt om dit arrangement og et forslag til tidspunkt for afholdelse til kuratorassistens Anne Stolten på exhibitions@kunsthal.dk

Booking skal som udgangspunkt være inden for vores åbningstider.

Du kan også skrive eller henvende dig i vores cafe, hvis du blot vil se værket indvendigt.

Om Spaceframe Complex

Om Spaceframe Complex

Det består af tre dele:

Hovedkonstruktionen N55 Spaceframe er skabt af kunstnergruppen N55 (Rikke Luther, Cecilia Wendt, Jon Sørvin & Ingvil Aarbakke) i 1999-2000.

Den ene af de to tilbygninger er skabt i 2007 af kunstnergruppen Learning Site, som bestod af to af medlemmerne fra N55 nemlig Rikke Luther og Cecilia Wendt. Den bærer titlen Pod #001 – Where is the Sun, Gleaning Solar Power og fungerer som et drivhus med solpaneller og regnvandsindfald.

Den sidste tilbygning er Pod #002 – Parasiting Compost Unit og er skabt af Learning Site i 2011, som på det tidspunkt alene bestod af Rikke Luther. Denne konstruktion fungerede oprindeligt til kompostering af af organisk affald og til undervisning i biologiske processer.

Værket er et ikonisk eksempel på en international kunstnerisk og teknologisk bevægelse i 90’erne og 00’erne, der fokuserede på kunsten som social innovator og på gør-det-selv manualer, der kunne demokratisere den kunstneriske skabelse.

Spaceframe Complex har i mange år fungeret, som husbåd ved Refshalvøen i København. Her stod den oven på et andet værk af N55, nemlig tømmerfloden Floating Platform.

Manualer til alle værker af N55 kan finds på https://www.n55.dk/