Den Danske Kunstner Uffe Isolotto Skaber Nyt Værk Til Kunsthal Aarhus’ Park

Uffe Isolotto arbejder med skulptur og digitale medier. Hans værker behandler ofte, på meget romantisk og æstetisk vis, den plausible absurditet det er at være menneske. Den konceptuelle underbygning, som understreger værket, er bygget op igennem en lagdelt research- og produktionsproces, som giver plads til en, i nogen grad, poetisk læsning.

Universal Serial Bus er et værk, der adresserer den nuværende menneskelige betingelse. Værket tager sit navn fra udvidelsen af akronymet USB; porten man bruger til at koble sin enhed til, for at overføre information eller lade batteriet op. Når du eksponerer din enhed, ved at koble den op til et større kredsløb med den elektriske navlestreng, så bliver du sårbar. Forbundetheden af væsener, gennem livløse ting, er blevet en basis for vores forståelse af os selv, individet. Ikke universet, ikke massen, ikke omnibus.

Fernisering: 15. juni kl. 17 (dobbeltfernisering med udstillingen iwillmedievalfutureyou6)