Café Kunsthal

Kredit: Christoffer Åberg
Kredit: Christoffer Åberg
/

Café Kunsthal tilbyder dig den ideelle kunstpause til dit besøg i Kunsthal Aarhus. Så hvad enten du ønsker at forsøde dit besøg med et stykke hjemmebagt kage eller stille den lille sult med en vegetarisk sandwich og/eller et varieret udvalg af tapas snacks, er det her, det sker.

Til at akkompagnere din mad har vi allieret os med de bedste, vi kender. Det betyder, at vores kaffe er fra Sigfreds og, at vores te er fra Sing Tehus. Vores vine er udvalgte af den lokale natur- og økovinimportør Olander Vin, imens Mig og Ølsnedkeren løbende kuraterer et sortiment af specialøl alt efter sæson og humør – en oplagt grund til at komme igen og igen og smage, hvad der er kommet på hylden siden sidst!

Sidstnævnte opfordrer vi eksempelvis til hver fredag, hvor vi inviterer til fredagsbar.
Så hiv, dine medstuderende, kolleger eller naboer med og drik weekendens første glas med os.

Vi har masser af kroge og masser af plads. Og du er velkommen alene, med dit hjertes udkårne, mødregruppen eller hiv studiegruppen med og benyt jer af vores 10 % rabat på espressokaffe for studerende – så leverer vi de perfekte rammer.

Vi holder løbende events, så følg med her eller på vores instagram.

Find Café Kunsthal i Fødevarestyrelsens Smiley-ordning her.

Lokaleleje

Kunsthal Aarhus tilbyder et dejligt, lyst mødelokale - midt i Aarhus og midt i kunsten. Lokalet kan bruges til møder, mindre foredrag, præsentationer, workshops, brainstorming etc. Der er to ind-/udgange i lokalet, hvor man på den ene side finder et stort galleri med skiftende udstillinger, der medfører en inspirerende og alternativ oplevelse sammenlignet med det gængse mødelokale, imens den anden dør leder udenfor til vores Skulpturpark med rolige, grønne arealer, hvilket er optimalt til små pauser. Desuden fungerer de to ind-/udgange særligt godt til arrangementer med gennemgang. I reolerne i lokalet finder man desuden bøger og udstillingskataloger fra tidligere udstillinger samt Kunsthallens eget bibliotek.

Bygningen huser også Café Kunsthal, der kan sørge for lækker vegetarisk forplejning, lidt til den søde tand og et væld af forskellige kvalitetsudvalgte drikkevarer. Caféområdet er desuden oplagt til pauser, ligesom der er fri adgang til alle Kunsthallens udstillinger, hvis man har brug for et kunstnerisk indspark.

Kunsthal Aarhus ligger centralt placeret med kun 7 minutter til banegården og 4 minutter til Rådhuset, ARoS og Musikhuset. Her er også mulighed for gratis parkering.

Send en mail til cafeadmin@kunsthal.dk for yderligere information eller hvis du ønsker at være frivillig i caféen.