Åbningstider

Fri entré
Nu: Lukket

Vær opmærksom på, at Café Kunsthal har åbnet 12-17.

Adresse: J.M. Mørks Gade 13, 8000 Aarhus C
Telefon: +45 86206050
E-mail: info@kunsthal.dk

Parkering er gratis, når du besøger Kunsthal Aarhus. Henvend dig i Café Kunsthal og få udleveret en parkeringstilladelse.

Andre åbningstider kan forekomme i skolernes ferier og på helligdage.

Retningslinjer for dit besøg

  • Du skal ikke booke dit besøg.

  • Gæster fra og med 15 år skal medbringe dokumentation for en negativ COVID 19-test i caféen, som er højst 72 timer gammel.
    Dokumentationen for enten en negativ antigentest (også kendt som hurtigtest) eller en negativ PCR-test (podning i halsen), skal indeholde navn, testtidspunkt samt testresultat. Vi opfordrer til, at du har testresultat klar, enten printet ud eller som skærmbillede på din mobil, når du ankommer til Kunsthal Aarhus.

  • Gæster, der er fuldt vaccineret (minimum 14 dage siden sidste stik), kan besøge Kunsthal Aarhus uden en negativ test.

  • I forbindelse med fremvisning af dokumentation for en negativ test, skal gæster fra og med 15 år fremvise ID. Det kan være kørekort, sundhedskort, pas eller andet offentligt udstedt ID.

  • Hvis man har været smittet med COVID-19, er der ikke et krav om at fremvise en negativ test. I dette tilfælde skal der fremvises dokumentation for en positiv COVID-19-test, som er foretaget mindst 14 dage og højst 12 uger inden tidspunktet for besøget på Kunsthal Aarhus.

  • Børn op til 14 år skal ikke fremvise negativ test.

Map